Tuin laten ontwerpen door een tuinontwerper

Tuin laten ontwerpen door een tuinontwerper

Het is een ontzettend goede keuze om een professioneel tuinontwerp te laten maken. Zonder tuinontwerp worden tuinen vaak een allegaartje, daar raak je snel op uitgekeken. Past alles juist bij elkaar en is uw tuin een harmonieus geheel, dan heeft u een stabiele basis waar u jarenlang plezier aan beleeft.

Voordelen van een tuinontwerp

Relatief gezien is het laten maken van een tuinontwerp een kleine investering, u gaat er namelijk jarenlang plezier aan beleven. Wanneer uw tuin volledig onder handen wordt genomen dan geeft u veel geld uit, zonde als het dan achteraf toch niet zo uitpakt als u in gedachten had. Kies daarom voor zekerheid, kies voor een tuinontwerp.

Waardevolle adviezen: Uw hoofd stroomt waarschijnlijk over met geniale, leuke en creatieve ideeën, vaak verliezen we de praktische kant van de tuin dan snel uit het oog. Een hovenier helpt u uw wensen te bundelen tot één geheel, maar wel met het oog op praktische zaken zodat het een leefbare tuin wordt.

Tuinontwerp op schaal: Bij een tuin gokken we waar een terras past van ongeveer zoveel meter, een paadje daar, een struikje hier. Een hovenier weet precies wat de minimale afmeting voor een terras moet zodat het ruim genoeg is om op te leven, hoe breed het paadje moet zijn zodat u er ook met de groene bak overheen kunt en hoeveel de struiken, als ze in bloei staan, nou daadwerkelijk in beslag nemen.

https://www.schetsservice.nl/tuin-laten-ontwerpen

Leave a Reply